I když je stále ještě projekt v plném proudu a probíhají prezenční kurzy, kde úspěšně tvoříte vzdělávací materiály, začínáme pro Vás chystat závěrečnou konferenci.

Konference se bude konat v pátek 29. 5. 2015 v Techmania Science Centru Plzeň. Logo Techmania Science Center

Chápeme, že doprava do Plzně je pro mnohé z vás komplikovaná a časově náročná,  a proto jsme připraveni vám zajistit ubytování v Plzni den před konáním konference, abyste měli dostatek času na příjezd. Doufáme, že tato možnost a inspirace, kterou v samotném interaktivním vzdělávacím centru načerpáte, bude pro vás dobrým důvodem k účasti na závěrečné konferenci. Pro zájem o ubytování z 28. na 29. 5. 2015 prosím vyplňte formulář níže.

Součástí konference bude samozřejmě zhodnocení projektu, ukázka vytvořených materiálů, prezentace samotnými pedagogy z vašich řad a také prohlídka centra s důrazem na předškolní vzdělávání.

Na závěrečnou konferenci jsou zvání jak ředitelé, tak učitelé ze zapojených mateřských škol. Vzhledem ke kapacitním důvodům by se z každé školky měly účatnit maximálně dvě osoby, ale vždy se nějaké místo navíc uvolní, proto, pokud by vás mělo zájem jet více, prosím, registrujte se všichni, v případě změn bychom vás kontaktovali.

Registrace prosím vyplňujte co nejdříve, nejpozději však do 17. 4. 2015, kdy budou uzavřeny. Děkujeme za pochopení.

REGISTRACE NA ZÁVĚREČNOU KONFERENCI

ZÁJEM O UBYTOVÁNÍ

 

Děkujeme za vaši spolupráci a těšíme se na vaši účast.

S dalšími informacemi a programem akce vás budeme včas kontaktovat.

Realizační tým
Závěrečná konference